Konsten att göra ingenting!

Publicerat: 2012-09-12 Kl: 09:14:00 | I kategori: Gravid

Jag sitter här i soffan och kollar på Pungdjävlar som parar sig. Det säger rätt mycket va? Idag har jag nämligen bestämt mig för att jag ska vara lugn, lyssna på kroppen och inte göra någonting. Det är lättare sagt än gjort när jag alltid bara kör på som vanligt. Det är såna här gånger jag verkligen får öva på det jag lärt mig på KBTn. Mindfulness, leva i nuet, lyssna på vad kroppen säger. Jag är så van att köra på som en bulldozer och stupa i soffan. Det är svårt att ligga ner för jag ser det som behövs göras och tänker på alla "måsten".

Min foglossning blir bara värre för var dag som går och så fort jag rör på mig får jag sammandragningar. Inatt vaknade jag många gånger pga smärta så fort jag vände på mig. Jag hade verkligen bestämt mig för att inte klaga den här graviditeten utan bara njuta men det börjar bli svårt..

Jag vet exakt hur många dagar det är till kejsarsnittet och kan inte säga annat än att nedräkning pågår.Nu gäller det att fokusera på att vila, det är inte direkt en semester som komma skall ;)
Kommentarer
Postat av: Magda

Fast det är ju inte graviditeten du klagar på! Lika lite som jag klagar över milla när jag beklagar mig över sömnlösa nätter! Snart får du bebis i famn och med de sammandragningarna kanske den kommer tidigare än planerat? Kram

2012-09-12 @ 09:36:43
Postat av: Helena P

Är du heltidssjukskriven nu? Vila, vila, vila.. Sätt karln därhemma i arbete. Kram!

2012-09-12 @ 10:03:23
Postat av: Sofia

Vet hur svårt det är att varva ner när man har alla dessa "måsten" som man själv har hittat på. För de är ju egentligen oftast inga riktiga måsten som är livsavgörande utan städ och tvätt som irriterar en.
Nä, ligg kvar och slappna av! Inse att de enda riktiga måstena är mat, dryck, vila och en dush nån gång ibland ;-)
Puss!

2012-09-12 @ 10:10:38
URL: http://bropporna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0