Familjecharader

Publicerat: 2013-05-26 Kl: 16:02:00 | I kategori: Familjen testar

 
För några veckor sedan blev jag och familjen utvalda att få testa spelet Familjecharader från Nicogames.
 
"Familjecharader är ett roligt spel för hela familjen där man använder sin fantasi och sin kropp för att beskriva olika saker. 100 kort med allt från älgar till gunghästar. Det bästa av allt är att alla kan vara med!
 
Man behöver alltså inte kunna läsa för att spela Familjecharader. Varje charad beskrivs nämligen med en bild så att alla barn direkt ser vad det är de skall härma. Och du, i Familjecharader får man även använda ljud!"
 
Jag kan inte säga annat än att vi haft fantastiskt roligt med detta spel. Jag vet inte hur många gånger vi spelat men många är det. Då grabbarna är i "bråkstadiet" har jag valt bort att det ska gå på tid och vara en tävling när vi spelar bara vi i familjen. Vi går laget runt och de andra får gissa.
 
Det bästa med det här spelet är att alla kan vara med och spela! Bilderna är väl utförliga så det räcker att titta på dem och man förstår direkt.
 
Elliot visar ordet Igloo
 
Melker åker skidor
 
Då vi spelat detta spel så många gånger lär man sig korten ganska snabbt. Ett önskemål skulle vara att det går att köpa till fler kort i olika kategorier exempelvis djur, yrken, saker osv. Ett annat önskemål är att bilderna skulle kunna göras finare. Mer färg på korten och inte bara enfärgat.
 
Vi är jättenöjda med spelet i alla fall och i sommar kommer det få följa med oss i husvagnen.
 
Även de minsta vill vara med :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0