Glad sensommar eller nåt.

Publicerat: 2013-09-04 Kl: 08:35:21 | I kategori: Vardag

Sommaren passerade snabbare än väntat. Jag tänker nu inte skriva ihop ett gulligt inlägg om hur många smultron jag plockat eller hur fantaaastisk husvagnen var när vi bodde 6 personer och 1 hund på en pytteliten bostadsyta.
 
Jag tänker inte heller klaga. Västkusten har bosatt sig i mitt hjärta för alltid.
 
Men.
 
Som jag skrev ovan. Vill man ledsna på varandra är det ett ypperligt alternativ att bo i husvagn. Helst utan el på en grusplan. Han som inte får nämnas pratar om charmen. Jag tänker inte skriva så mycket mer.
 
Skulle jag få välja skulle jag ha semester på sensommaren när inte alla andra är där jag vill vara. Face the fact. Jag hatar att trängas. På stranden är det nästan så trångt att man får någon annans arsel i ansiktet när denne ska vända på fläsket. Dessutom kastar grannungen sand som landar just i min mat, mitt hår och på min handduk. Jag lärde mig tidigt att man inte får gräva ner andras barn i sanden men jag övervägde tanken.
 
Bikiniångesten höll i sig men. Jag badade hela 1(!) gång i år. Det är 1 gång mer än vad jag gjorde förra året. Jag är fortfarande vit som en snögubbe men jag skyller på att jag är rädd om huden.
 
Något jag gjort i sommar är ätit. Vad händer med oss människor på sommaren? Det är verkligen fritt fram att frossa. Mitt sunda förnuft försvann och jag har intagit diverse delikatesser v a r j e dag. Lite "all in" tanke fast med mat. För visst är det ok att lapa bea från tallriken på sommaren?
 
Nåväl.
 
Glad höst på er alla, hoppas ni haft en härlig sommar!
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Sofia

Jippie! Äntligen skriver du igen :-D

2013-09-05 @ 20:44:53
URL: http://www.bropporna.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh vad härligt att du är tillbaka!!! Har längtat efter dina inlägg :-)

2013-09-06 @ 10:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0